Alamanuia Tala Fou

Oe lava-lokaina mataupu faavae o le sisi sisi

2021-06-19

Ave le faʻataʻitaʻi lima mamana a Iapani e fai ma faʻataʻitaʻiga. E faʻamoemoe i le tipi otometi e iloa ai le lokaina o oe lava o le sisi sisi, ma le otometi tofitofi faʻaaogaina se lua faʻamau loka, lea o le a le mafua ai se aʻafiaga i le taofi lima e aunoa ma taofi, o lea tatou masani faʻalauiloaina ia O le faʻalua loka loka. O le faʻaluaina lokaina masini e aofia ai se faʻapitoa faʻapitoa e teu ai faʻaleleia atili le faʻamamaina ma le matou uaea tulaga ese taula ipu e mautinoa ai le saogalemu ma le mautu.

Tasi. Faasolo le au i le uati, o faovilivili e tolu o le a faʻamalosia le puʻeina ma le uʻu uila. O le ufiufi ufiufi o le a tuʻufaʻatasia luga o le ratchet kia ma o le a siʻitia luga.

lua. A oʻo le avega ua faʻaititia, o le malosiaga faʻamalolo o le a galue i luga o le uʻu lima uʻamea ma faʻamalolo le tolu faovilivili. O le faʻamamaina o le au faʻafetaui o le a faʻavaivaia le tolu sikulima, o le ai ai se avanoa talafeagai i le va o le ufiina o laina ma le paʻu, ma le avega mafai ona faʻaititia i soʻo se saoasaoa.

tolu. I le faʻagasologa o le siʻi aʻe poʻo le taofiina o le gafa, o le tagata totoa faʻamalosi ma le ratchet ma taofi le feoaʻi i soʻo se taimi.

fa. O faovilivili e tolu e faʻaaoga mo le uʻuina ma le uʻuina o uili e maua ai le faʻamalosi lelei ma se tamaʻi pitch. I se faʻaopopoga, o le taʻimua e faʻatolu lapoʻa, ma o le saoasaoa o le faʻamalosi ma le tatalaina o sikulini e vave, o lea e mautinoa ai le vave gaioiga o le masini taofi.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept